Centering menopauze

Begrijp de overgang beter en benader deze periode positief,

met ondersteuning van andere vrouwen

Ontdek de kracht van samen zijn tijdens de overgang met onze Centering/Groepsconsulten

De overgang is een levensfase vol uitdagingen, zowel fysiek als emotioneel. Het vinden van de juiste ondersteuning en informatie is essentieel om deze periode soepel door te komen.

Onze groepsconsulten over de overgang bieden een unieke gelegenheid om samen te komen met gelijkgestemde vrouwen, kennis te delen en elkaar te ondersteunen tijdens deze belangrijke fase in het leven.

In onze groepsconsulten over de overgang delen vrouwen niet alleen ervaringen en inzichten, maar bieden ze ook onderlinge steun. Door verschillende benaderingen van andere vrouwen te leren kennen, kun je jouw eigen ervaringen beter begrijpen en nieuwe manieren ontdekken om met symptomen en uitdagingen om te gaan. Deze open gesprekken dragen bij aan de normalisering van de overgang als een natuurlijke levensfase die er mag zijn en positief benaderd kan worden.

Onze consulten belichten niet alleen hoe je deze fase het beste kunt doorstaan, maar ook welke positieve aspecten en kansen de overgang met zich meebrengt voor vrouwen. Doe mee en ontdek samen met gelijkgestemde vrouwen hoe je de overgangsfase met vertrouwen en veerkracht kunt benaderen.

pexels-andrea-piacquadio-3830752

Onze groepsconsulten bieden
een intieme setting met maximaal 6 vrouwen per groep. Dit zorgt voor een persoonlijke en waardevolle ervaring, waarbij elke deelnemer volledig
gehoord en ondersteund wordt.

Wat bieden wij?

  • Inzicht in de verschillende fasen van de overgang.
  • Herkenning van signalen en mogelijke gevolgen voor jouw lichaam en welzijn.
  • Praktisch advies voor thuis en op het werk.
  • Informatie over hormoonvervangende therapieën, voeding en levensstijl.
  • Positieve benadering van de menopauze.
  • Ruimte voor vragen en het delen van ervaringen.

Voorbereiding:

Om ervoor te zorgen dat onze workshop zo relevant mogelijk is voor jou, vragen we je om vooraf een intake lijst in te vullen. Op deze manier kunnen we rekening houden met jouw medische geschiedenis en specifieke zorgvraag bij het samenstellen van de inhoud van de workshop. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de informatie en ondersteuning die we bieden zo goed mogelijk aansluiten bij jouw behoeften en situatie.

Na afloop van de workshop heb jij voldoende kennis om daarna zelf het gesprek aan te gaan met jouw (huis)arts over het eventuele opstarten van een behandeling. Wil je dat wij je hierin begeleiden? Dan is het mogelijk om met verkorte wachttijd een afspraak te maken en zullen wij een adviesbrief naar jouw huisarts verzorgen.

Doe mee en ontdek samen met gelijkgestemde vrouwen hoe je de overgangsfase met vertrouwen en veerkracht kunt benaderen! Schrijf je vandaag nog in.

Wil je de overgang beter begrijpen en positief benaderen? Schrijf je nu in voor onze groepsconsulten en ontvang waardevolle ondersteuning en advies.

Janneke Herink

vrouwenzorg Twente en Achterhoek
janneke@femmvrouwenzorg.nl
BIG: 59059897303
Lid van de VVOC

Barbara Verkerke

vrouwenzorg Brabant
barbara@femmvrouwenzorg.nl
BIG: 39017216830
Lid van de VVOC

Contact

Benieuwd wat FEMM vrouwenzorg voor jou kan betekenen? Je kunt ons bereiken via info@femmvrouwenzorg.nl

Postadres

FEMM vrouwenzorg
Noorderhagen 54
7491 AS Delden