Tarieven

Consult: €87,50

Een consult duurt 45 minuten exclusief voorbereidingstijd en eventueel rapportage aan je huisarts. Gemiddeld bestaat een traject uit 3 consulten.

Ben je gestart met hormoontherapie en heb je vragen over de dosering of is aanpassing van de recepten nodig? Of is er overleg nodig met een andere hulpverlener?
Hiervoor kan je een telefonisch consult aanvragen:

Telefonisch of E consult tarief tot 15 minuten: €25
Telefonisch of E consult tarief tot 30 minuten: €50

Tarief is incl administratie, (indien nodig) overleg met kaderarts/andere specialist en het opstellen van een brief naar jouw huisarts.

Vergoedingen

Ben je aanvullend verzekerd voor ziektekosten? Dan vergoeden de meeste zorgverzekeraars de consulten van de overgangsconsulent geheel of gedeeltelijk. De kosten gaan niet van je eigen risico af. Check je verzekeringspolis of klik op de knop hieronder voor de vergoedingen.

Ook kun je nagaan of jouw werkgever het bezoek aan de overgangsconsulent (preventie) vergoed.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons.

Verwijzing

Voor het maken van een afspraak kan jouw huisarts je verwijzen via ZorgDomein of je maakt rechtstreeks een afspraak bij FEMM vrouwenzorg.

De consulten kunnen zowel online plaatsvinden als bij de huisartsenpraktijk in Eefde, Lochem, Oldenzaal of ‘s-Hertogenbosch.

Annulering afspraak

Een afspraak annuleren is kosteloos tot uiterlijk 48 uur voor de afspraak. Bij annulering tot 24 uur voor de afspraak wordt 50% van de consultkosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak worden de volledige consultkosten in rekening gebracht. Bij afwezigheid op een afspraak zonder berichtgeving worden ook de volledige kosten van het consult gefactureerd.
Zie algemene voorwaarden voor meer informatie.

 

Janneke en Barbara

Maak van de tweede helft van je leven de beste helft.

Janneke Herink

vrouwenzorg Twente en Achterhoek
janneke@femmvrouwenzorg.nl
BIG: 59059897303
Lid van de VVOC

Barbara Verkerke

vrouwenzorg Brabant
barbara@femmvrouwenzorg.nl
BIG: 39017216830
Lid van de VVOC

Contact

Benieuwd wat FEMM vrouwenzorg voor jou kan betekenen? Je kunt ons bereiken via info@femmvrouwenzorg.nl

Postadres

FEMM vrouwenzorg
Noorderhagen 54
7491 AS Delden